Mit kínál a Dunaudio?

Bizonyára többekben felmerül a kérdés, mitől másmilyenek a Dunaudio erősítői, hangsugárzói és egyéb kínálata, miért érdemes meghallgatni.
Harminchat éve dolgozom az akusztika és elektroakusztika szakmákban. Azon szerencsések közé tartozom, akiknek a hivatás és a hobbi azonos tőről fakad, ezáltal a munka nem megélhetési kényszer, hanem az alkotás, önmegvalósítás lehetősége. A zenehallgatás mint hobby eszközeinek fejlesztése, integrálása komoly kihívás, hiszen nem elégséges pusztán mérnöki, design és marketing szempontokra ügyelni, a végeredmény (hogy szólal meg egy zene reprodukciós lánc) objektív megítéléséhez szükséges némi zeneelméleti ismeret, zenefelvételi ismeret, zenehallgatási tapaszalat.
Mindezek figyelembe vételével alakítottam ki jelenlegi termékeinket, valamint bemutató termemet, ahol az átlagoshoz képest lényegesen jobb akusztikai körülmények között lehet zenét hallgatni. Ráadásul ez a lehetőség másoknak is megadatik, hiszen akusztikai tervezéssel és szaktanácsadással is foglalkozom, némi empátiával és lakberendezési kompromisszum készséggel rendelkező zenebarátoknak, örökmozgó hifistáknak nyújtok komplex szakmai tanácsadást az elégedett zenehallgatás érdekében.

Tetszett ez a bejegyzés?

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebook-on!

Hívjon bizalommal!

+36 20 978 9791

Scroll to Top