Üdvözlöm!

A kilencvenes évekből bizonyára sokan emlékeznek egy magyar audio vállalkozásra, a Dunaudiora. Elsőként gyártott kis hazánkban digitál-analóg konvertert, és népszerűek voltak mind az elektroncsöves elektronikák, mind a félvezetős erősítők, de gyártottunk különféle passzív és aktív hangsugárzókat is zuglói műhelyünkben. Most újraéled a Dunaudio, első nyilvános bemutatója az 2019. október 26-27-én a budapesti Hifi Show-n lesz, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk.

A kilencvenes évekből bizonyára sokan emlékeznek egy magyar audio vállalkozásra, a Dunaudiora. Elsőként gyártott kis hazánkban digitál-analóg konvertert, és népszerűek voltak mind az elektroncsöves elektronikák, mind a félvezetősök. A mai napig sokan hallgatnak Mezzoforte hangdobozokat és Evergreen A30 erősítőket. Jómagam több, mint 30 éve köteleztem el magam akusztikával, elektroakusztikával, audio rendszer optimalizálással, 10 évet töltöttem a Magyar Rádióban akusztikai és elektroakusztikai fejlesztő mérnökként, majd a Dunaudio ev. valamint a Hivox család fejlesztésével, készítésével, sok száz különböző készülék tuningolásával, valamint több száz kisebb-nagyobb teremakusztikai projektekkel foglalkoztam.

Most újra éled főnixmadárként a Dunaudio, célom, minél több örömteli zenehallgatást szerezni készülékeim és tanácsaim segítségével.

Tetszett ez a bejegyzés?

Megosztás itt: facebook
Megosztás Facebook-on!

Hívjon bizalommal!

+36 20 978 9791

Scroll to Top